Clinici stomatologice

Revino la viața normală cu Fast&Fixed

metoda fast fixed

Igiena dentară necorespunzătoare, neglijarea vizitelor anuale la stomatolog, alimentația nesănătoasă, lipsa vitaminelor și a proteinelor din organism, vârsta sau diverse boli duc la un moment dat la pierderea treptată a dinților. Majoritatea oamenilor se orientează către soluții cât mai economice, tratamente mai puțin dureroase dar care să aibă rezultat măcar câțiva ani de acum încolo. Prin urmare, cea mai populară metodă de a restabili funcționalitatea cavității bucale este proteza mobilă. O astfel de alternativă garantează rezultate pentru 10-15 ani dar vine la pachet cu particularități mai puțin comode când vine vorba de îngrijire. Protezele mobile sunt mai ieftine decât implanturile dentare dar îngrijirea trebuie făcută după proceduri speciale. În plus, în fiecare noapte trebuie depozitată într-un pahar pentru ca a doua zi să fie reglată și stabilizată iar. Odată cu folosirea protezei dentare apar și restricțiile alimentare ca urmare a riscurilor de rupere sau alunecare la care este supusă în caz de contact cu anumite alimente. Ca să nu mai vorbim că ori de câte ori o elimini, aspectul tău devine mai îmbătrânit.

Dăruiește-ți un zâmbet nou cu Fast&Fixed

Persoanele care aleg varianta danturii impecabile pentru toată viața au la îndemână metoda fast fixed. Un tratament costisitor la început va fi o investiție sănătoasă pe viitor. Ce poate fi mai comod decât o dantură stabilă, după atâta timp de manevrat, reglat și igienizat o proteză mobilă? Îți poți recăpăta dinții naturali sau te poți bucura de o dantură fixă chiar și la o vârstă înaintată. Tratamentul Fast&Fixed face realizabilă dorința de a avea o dantură impecabilă, fără riscuri, complicații sau proceduri repetate și vizite numeroase la clinica stomatologică. Prin doar 10 implanturi (6 pentru arcada superioară, 4 pentru arcada inferioară) și în mai puțin de 24 de ore, dantura ta va fi la fel ca în tinerețe. Prețul este stabil iar lipsa tratamentelor repetate te va scuti de alte costuri pe viitor. Pe lângă avantajele de ordin practic pe care le implică tratamentul Fast&Fixed, estetica fizionomică va avea de asemenea de câștigat. De îndată ce renunți la proteza mobilă, o să te poți relaxa mâncând tot ce îți place, să râzi larg chiar și în public, să conversezi liniștit cu prietenii, fără teama că ți-ar putea aluneca sau deteriora proteza. Implantul dentar nu necesită vreo procedură specială de curățare a dinților. Vei avea grijă de sănătatea orală cu aceleași produse și după aceeași rutină ca și înaintea apariției problemelor dentare.

Tratamentul revoluționar Fast&Fixed pe care îl poți urma în cadrul Clinicii Dental Privilege îți va reda viața de altădată: dantură stabilă, eliminarea procedurilor speciale de îngrijire, aspect sănătos, lipsa costurilor pentru produsele de îngrijire a protezei, eliminarea dietei alimentare care avea ca scop protejarea protezei, ajustarea protezei, estetica naturală a feței, etc.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top