Clinici stomatologice

Ce este Fast Fixed?

dinti ficsi de la Dental Privilege

Tehnica fast&fixed este un sistem complet bazat pe plasarea implantului pe maxilarul edentat si ii face pe pacienti sa viseze la un dinti ficsi. Pacientul va parasi clinica „fericit” cu o punte fixa ​​sustinuta de implanturi in cateva ore pentru o mica taxa pentru restaurare. Acest articol contine explicatii detaliate despre procedura chirurgicala si solutiile protetice.

Tratament pentru pacient

Acest concept este conceput in principal pentru pacientii care se confrunta cu o absenta totala a dintilor. Desi acestor pacienti le este frica sa nu aiba dinti si isi doresc toti dintii in gura, le este frica de operatii ample si doresc sa aiba restaurari fixe la un anumit pret.

Sistemul fast&fixed permite extractia dintilor, plasarea implantului si restaurarea dentara imediata in aceeasi zi. Nu este necesara o documentatie extinsa.

Optiuni de tratament in functie de zonele fara dinti

Atunci cand se discuta despre optiunile de implant pentru pacientii edentati, echipa de tratament ar trebui sa evalueze toate tipurile de restaurari, de la proteze hibride pe implanturi care acopera mucoasa si osul, pana la punti fixe pentru a satisface nevoile pacientului. Pe langa situatia financiara, perioada de tratament si teama de insuficienta dentara vor fi eficiente in a decide ce sistem sa foloseasca la pacient.

La ce varsta se face implantul?

Intrebarea varstei implantului cu dinti ficsi de la Dental Privilege este un subiect frecvent pus si important. Implanturile pot sa nu fie preferate pentru tinerii care nu si-au finalizat dezvoltarea. La tinerii care nu au implinit varsta de 17-18 ani la barbati, iar 16-17 ani la femei, se decide daca tratamentul va fi inceput prin planificarea tratamentului. Cu toate acestea, dezvoltarea fiecarui individ difera una de cealalta. Prin urmare, intervalele de varsta mentionate aici sunt medii generale. Pentru a-ti face o idee clara despre acest lucru, trebuie sa faci un examen medical si o radiografie.

Dintii artificiali pot fi aplicati tuturor persoanelor cu sanatate generala buna, indiferent de varsta.

Cu alte cuvinte, cel mai bun raspuns la intrebarea la cati ani este indicat implantul? Nu exista limita superioara de varsta in aplicarea implantului.

Cand se poate face implantul?

La ce varsta se face implantul, precum si cand se poate face un implant este un alt criteriu important. Sanatatea buna este mult mai importanta decat varsta. Multi oameni in varsta de 70 si 80 de ani au un risc mai mic de operatie dentara decat pacientii mai tineri, dar mai putin probabil sa aiba probleme de sanatate. Pe masura ce pierderea dintilor creste odata cu varsta, persoanele in varsta au nevoie de mai multe implanturi decat persoanele mai tinere. In consecinta, rata de implantare a varstnicilor este mult mai mare decat cea a tinerilor. In plus, este mai benefic ca persoana sa aiba un implant atunci cand este sanatoasa si sa nu astepte cativa ani pentru tratamentul cu implant.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top