Evenimente

Rocanotherworld 2018

Festivalul Rocanotherworld 2018 va avea loc în perioada 22-24 iunie și se va desfășura în 2 locații complementare din Iași: Pârtia De Schi și Genesis. Pe parcursul celor trei zile, vei avea parte de workshopuri, instalații de artă, chill zone, Street Food, scene de muzică indie și electronică, alături de alte activități recreative. Ce faci pentru tine rămâne pentru tine, ce faci pentru alții rămâne FOREVER. Rezonează cu ideea caritabilă a festivalului! Susține cauzele Rocanotherworld alături de toți artiștii care vor concerta pro-bono.

Anul acesta, festivalului se alătură și 3 trupe internaționale, din Marea Britanie, Republica Moldova și Cehia. Printre trupele anunțate până acum se numără Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, Argatu’ + Mos Martin, Bodark, Chasing I, Denorm, Domino, E.M.I.L., Eyedrops, Exit Empire (Cehia), Jurjak, Moonlight Breakfast, Nava Mamă, Nouă ani lumină, Neuronspoiler (UK), PIXELS, Șuie Paparude, (Rep.Moldova), Toulouse Lautrec, The Amsterdams, Urma, We Singing Colors + more to be announced.

Festivalul este un act colectiv de dăruiri. Donațiile ediției din 2018 vor fi direcționate cătreHALA FiX – cel mai mare teatru independent din țară precum și un fond pentru proiecte și artiști independenți.

Accesul în cadrul festivalului va fi pe bază de brățară, în funcție de nivelul de implicare ales: cea gratuită, alături de trei tipuri de brățări pe bază de donații.

Cum sa te imbraci la un festival de muzica in aer liber

Implică-te alături de noi, pentru a crea un impact real și pozitiv asupra societății noastre.

Susține Fondul Rocanotherworld Artists – brățara neagră
Anul acesta Rocanotherworld aduce un nou proiect ce are ca scop sprijinirea artiștilor independenți. În funcție de banii pe care vom reuși să îi strângem, dorim să finanțăm în luna august, în urma unui call special pentru artiști, proiecte culturale care pot aduce un suflu nou orașului Iași.

Susține HALA FiX – brățara verde
Hai alături de noi în construirea celui mai mare teatru independent din România. După cinci ani de activitate, Teatru FiX dă startul unui nou capitol şi pune bazele unui spaţiu neconvențional, dedicat artei contemporane și activităților recreative. HALA FiX este localizată în incinta unui fost centru industrial din Iaşi, Moldomobila, şi are o suprafaţă de 1600 mp.

Prin proiectul nostru, ne dorim:

­să dezvoltăm un spaţiu unic, atât prin dimensiune şi amplasare, cât şi prin utilitate; ­

să revitalizăm o zonă industrială, actualmente de minim interes pentru comunitate şi să o transformăm într­-un nucleu cultural regenerativ;

să aducem în Iaşi artişti şi producţii independente din ţară şi din străinătate, cu posibilitatea amortizării unor costuri prin propriile noastre structuri (ex. Costuri de cazare şi masă);

­să dezvoltăm o reţea de parteneri şi colaboratori cu alte structuri independente din România, Europa şi Statele Unite ale Americii;

­să creăm şi să susţinem o comunitate stabilă şi auto­sustenabilă de artişti independenţi la nivel local.

Susține Rocanotherworld – brățara textil steampunk
Fuzionează toate cauzele într-una singură, susține conceptul Rocanotherworld și valorile care ne mișcă sufletul: Fii Curios. Fii Diferit. Fii pentru Alții. Fondurile se duc la cauza de anul acesta HALA FIX și Fondul Rocanotherworld Artists precum și dezvoltarea edițiilor viitoare ale festivalului. Noi, echipa Rocanotherworld credem în unirea civică, în artă, muzică, cultură și a tuturor Industriilor Creative.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de iOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Cum sa te imbraci la un festival de muzica in aer liber | Iasi 4u

  2. Pingback: Top 5 Stiri din Iasi, Marti 19 Iunie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top