Stiri

Pompe sumersibile pentru ape murdare de la Shop Einstal

Cantitatea de apă pentru uzul menajer și pentru consum poate fi furnizată de către pompele sumersibile. Acestea sunt foarte cunoscute și extrem de utile pentru gospodării. Majoritatea persoanelor optează pentru sisteme cu pompe sumersibile, fiind o soluție ieftină și la îndemână.

Poți comanda pompe sumersibile pentru ape murdare de la Shop Einstal

Pompele sumersibile sau pompele cu tocător se folosesc, în general, în zonele unde apa este murdară cu rugină sau este noroioasă. Acestea funcționează prin ridicarea apei prin forța acționată de un motor ermetic ce este cuplat aproape de corpul pompei. Presiunea aerului din exterior nu influențează nivelul de ridicare și nici volumul de apă.

Site-ul Shop Einstal dispune de o gamă variată de pompe ape murdare cu tocător. În funcție de performanțele dorite și cantitatea de apă, modelele variază, la fel ca și prețul. Pompele de acest tip se conectează la un furtun ce face legătura cu conductele de livrare a apei. Aplicațiile acestor pompe sunt diferite și se utilizează în funcție de locul de unde se procură apa. De exemplu la puțuri, din canalizare sau la nivel industrial.

Pompele pentru ape murdare cu tocător se folosesc în special în iazuri, canalizări sau lacuri. După cum le spune și numele, acestea pot extrage apa murdară, eliminând reziduurile și furnizând apă curată la locul dorit. Echipamentele de acest tip sunt rezistente la coroziune, dar totuși apa nu trebuie să aibă impurități de mari dimensiuni.

Înainte de a achiziționa pompe sumersibile pentru ape murdare de la Shop Einstal, trebuie să ai în vedere debitul de apă extras, tipul de apă și adâncimea de extragere a apei. Pompele sumersibile se folosesc doar pentru apă și nu trebuie extrase lichide inflamabile, corozive sau explozibile. Temperatura apei nu poate depăși 35o.

Pompele cu tocător au capacitatea de a mărunți impuritățile de dimensiuni mari

Acestea se utilizează în zonele cu apă noroioasă și, în special, pentru decantarea foselor septice. Pompele cu tocător pentru apă murdară permit extragerea lichidului care conține materii solide, cu o pompare la adâncime de până la 70mCA.

Diferența dintre pompa sumersibilă de apă murdară și cea cu tocător este evident, funcția de mărunțire prin forfecare. Materialul este unul rezistent, care permite extragerea apei cu impurități de dimensiuni mari și solide. Totuși, lamele se pot deteriora în cazul pietrelor mari sau a metalelor. Pe shop-einstal.ro vei descoperi o varietate de astfel de pompe, ce îți vor fi de ajutor în gospodăria ta, în domeniul industrial sau cel comercial.

În funcție de ce ai nevoie, pe site poți găsi atât pompe pentru apă curată, cât și pentru apă murdară. Comanda se poate face direct de pe site, fiecare produs având specificațiile necesare în alegerea corectă. Dacă dorești să dai comandă telefonic, o poți face la cele 3 numere de telefon afișate pe site sau să trimiți un e-mail la office@einstal.ro. Alege pompe sumersibile pentru ape murdare de la Shop Einstal!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top