Stiri

Seroussi – More Space for Elegance

Seroussi este un brand care consolidează continuu parteneriatul în soluționarea dorințelor și cerințelor bărbatului tânăr modern, dar și ale celui cu gusturi clasice. De la un sezon la altul, de la iarnă la vară, de la un outfit sport până la cea mai elegantă îmbrăcăminte de gală, oferim clienților noștri o varietate mare de produse de îmbrăcăminte pentru fiecare ocazie.
Colecțiile Seroussi de sezon sunt confecționate din țesături italiene de înaltă calitate, cu compoziția de 100% lână sau în combinație cu mătase, mohair sau elastan, oferind confort și aparență fără egal. Aceste trăsături sunt implementate cu deosebită grijă și în colecția Seroussi de costume business sau în colecția costumelor de gală: smochinguri, fracuri clasice, care vă sunt oferite cu mare considerare.

Pentru dezvoltarea conceptului Total Look, echipa brandului Seroussi a selectat, cu mare atenție sub sub această marcă totodată accesorii precum: cravate din mătase, cămăși din bumbac, pulovere din lână, curele din piele, toate de o calitate deosebită.

More Space for Elegance – sloganul nostru – exprimă totul despre noi, și anume: Brandul Seroussi îsi servește clienții prin îndemnul la eleganță, catre bine și frumos.
Acum este rândul tău să Alegi!

Va asteptam la Palas Mall – Atrium etaj 1 – magazin SEROUSSI

Contact:
www.seroussi.ro
Facebook: Seroussi Iasi
tel. 0740 139 474

Galerie Foto: Seroussi – More Space for Elegance

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Incepe Black Friday in Palas Mall, 29 noiembrie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top