Interviu

Interviu cu Erika de la Fetele Norocoase

Interviu cu Erika de la FeteleNorocoaseIasi4U: Este foarte interesant numele vostru: Lucky Studio! Cum de v-ati gandit la acest nume? Care credeti ca este diferenta dintre o fata ‘obisnuita’ si o fata ‘norocoasa’?
Erika- FeteleNorocoase: Am fost si noi fete ‘obisnuite’, cu bune si cu rele. In primul rand, o fata ‘norocoasa’ nu are grija zilei de maine. Cred ca asta o diferentiaza de o fata obisnuita: o fata norocoasa este o fata cu bani care, datorita acestui job, si-a dezvoltat personalitatea, a evoluat ca femeie. Adica a devenit mai cocheta, mai ingrijita, mai feminina. Eu sunt una din Fetele Norocoase si pot spune ca acest job mi-a schimbat viata in bine!

Iasi4U: Bine, si atunci de ce fetele nu au curaj sa recunoasca ca fac video chat?
Erika: Mm… Poate pentru ca traim intr-o societate ‘limitata’ care nu e inca pregatita sa accepte unele lucruri fara sa le judece dur. Oamenilor, in general, le este frica de ceea ce nu cunosc. Iar persoanele care nu au nicio legatura cu video chat-ul considera ca fetele care fac video chat sunt ‘fete usoare’, fete fara moralitate… De asemenea, toti oamenii stiu ca din video chat se castiga bani frumosi si destul de repede.
Asa este, daca stii bine limba engleza sau franceza si esti fata desteapta, castigi peste 2 milioane de lei pe zi. Fa-ti un calcul, sunt peste 50 de milioane pe luna… Este aproape salariul unui parlamentar sau a primarului Iasului…
Ei bine… eu cred ca multi oameni ne invidiaza! Bineinteles ca ar vrea si ei sa castige luna de luna 40-50-60 de milioane… Si din acest motiv, din cauza invidiei, spun ca suntem fete ‘usoare’. Stii cum e, vulpea care n-ajunge la struguri spune ca-s acri!
Iasi4U: Deci tu crezi ca multi oameni te invidiaza pentru jobul pe care il ai?
Erika: Ohh da! Sunt sigura de asta! In primul rand, ma uit la unele dintre colegele mele de la facultate… Cum se uita la mine cand ma duc la cursuri, cand sunt peste 150 de studenti intr-o sala de curs… Se uita la hainele mele, la pantofii mei, la accesoriile mele… la culoarea parului, la machiaj… Toate aceste lucruri spun ceva despre o femeie, despre orice femeie! Ei nu stiu de unde am bani sa ma imbrac cum vreau eu si de unde vreau eu, insa simt invidia in ochii lor… Iar daca ar sti cat de usor imi castig banii… ohh my god!
Iasi4U: Si de ce te deranjeaza atat de mult invidia lor? Pana la urma… te invidiaza pentru ca tu ai ceva ce ele nu au, nu-I asa?
Erika: Vezi tu, ele nu stiu ca eu lucrez zi de zi pentru a o duce mai bine, pentru a nu duce lipsa de nimic. Ele, dupa facultate, se duc acasa si se culca pentru somnul de amiaza sau se uita la televizor. Eu ma duc la job si stau cu ochii in monitor 7 ore pe zi, 6 zile pe saptamana. Ele nu stiu de unde am 40- 50 de milioane pe luna: poate cred ca am vreun iubit de vreo 60 de ani care ma intretine, poate cred ca am bani de la mama sau de la tata- fals!
Noi, Fetele Norocoase, suntem libere sa ne alegem iubitul fara sa depindem de el si din punct de vedere financiar. Cate studente pot sa mai afirme acest lucru? Destul de putine… Eu nu o sa depind niciodata de banii unui barbat pentru ca ma descurc foarte bine singura!
Iasi4U: Okay, okay… dar acest job nu iti afecteaza scoala? Mai ai timp sa mergi la cursuri, la seminarii?
Erika: Eu ma loghez pe site-uri 6 zile pe saptamana de la 15:00 la 22:00. Asta imi permite sa merg dimineata la seminarii, iar cursurile le iau de la colegi. In sesiune, imi iau 3 saptamani liber de la job. La fel a fost si de Paste, de Craciun… Am cateva restante, dar le rezolv eu la vara!

Interviu cu Erika de la FeteleNorocoase

Iasi4U: Ma bucur ca poti impaca si capra si varza, sa spunem… Cred ca asta e diferenta dintre un job ‘normal’ si jobul tau: ai program flexibil, nu ai un sef stresant si castigi bani frumosi. Tu ai mai avut si alte job-uri pana acum? Care crezi ca ar fi alte diferente dintre un job normal si acesta?
Erika: In primul rand, avem un program exact cum vrem noi, adica noi il facem dupa programul nostru. Apoi, nu trebuie sa asteptam cate o luna de zile pentru a ne lua banii, 7 sau 8 milioane, eu iau 2-3 milioane zilnic si lucrez 7 ore pe zi. Iar din cele 7 ore imi iau si o pauza de 30 de minute. In al treilea rand, unele dintre noi au mai lucrat ca vanzatoare, altele ca secretare, altele au fost chelneritze… eu, de exemplu, am facut sampling: aici, la Fetele Norocoase, eu muncesc mai putin decat pana acum si castig de trei ori sau de patru ori mai multi bani! De asemenea, este foarte importanta atmosfera de la locul de munca: simt ca am toata ziua mai frumoasa pentru ca vin cu placere aici, la Lucky Studio. Vin cu placere pentru ca am gasit aici prietene adevarate, pentru ca aici sunt respectata de sefa mea, Claudia, pentru ca nimeni nu-mi spune ce sa fac sau cum sa fac. Intr-un fel, eu sunt sefa mea.
Iasi4U: Nu ti-a fost frica de video chat la inceput? Cum de ai avut curajul sa faci acest pas? Eu, cel putin, si te rog sa ma scuzi daca te vei simti jignita, eu asociez video chat-ul cu pornografia, cu fetele care se dezbraca pentru bani. Si, mai rau, sunt o gramada de oameni in Romania care asociaza video chat-ul cu prostitutia…
Erika: Ba da, imi era frica de video chat la inceput… Mi se parea un domeniu foarte obscur… Insa am gasit anuntul de la Locuri de Munca de la Fetele Norocoase, am sunat, am fixat o intalnire, am venit la sediu, am cunoscut-o pe doamna Mihaela si lucrurile s-au schimbat.
Datorita ei si colegelor mele, mi-am dat seama din primele zile ca noi, Fetele Norocoase, oferim momente de fericire, de placere, suntem bune ascultatoare, suntem un sprijin pentru cei care cauta prietenie, pentru cei care cauta consiliere.
Noi vindem iluzia fericirii. Video chat-ul este un job ppentru fetele destepte: noi ne folosim feminitatea, gingasia pentru a fermeca si pentru a-i face pe membrii de pe site-uri sa uite de probleme pentru cateva momente.
Noi oferim o lume virtuala, o lume ireala, o lume mai buna, mai vesela, mai colorata! Noi suntem Lucky Studio!
Iasi4U: Vreau sa iti multumesc pentru timpul acordat pentru acest interviu! Ce ai dori sa le spui la final vizitatorilor site-ului Iasi4u?
Erika: In primul rand, eu iti multumesc, pentru aceasta ocazie, mi-a facut placere sa discutam!
Cat despre vizitatorii Iasi4u, voi sunteti cei mai tari pentru Iasi4u este cel mai tare! Felicitari!

Facebook Comments Box
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top