Interviu

Viata discreta a fetelor de la videochaturile din Iasi

În vreme ce majoritatea ieșenilor au joburi normale, muncind pentru salarii de 8-15 milioane de lei pe luna, multe tinere obțin sume de câteva ori mai mari din videochat.
Pe cât de controversată, pe atât de profitabilă, această activitate aprinde imaginația doritoarelor de câștiguri ușoare. În același timp, din motive ușor de înțeles, videochatul presupune automat si discretie.
Pentru a afla insa cateva dintre secretele sale, am stat de vorba cu proprietarul si managerului studioului Lucky Studio din Iasi.

Cum isi tin secreta identitatea tinerele de la un videochat?

Mihaela Aioanei: E foarte simplu. In primul rand, nu ofera niciunui admirator de pe internet date privind numele sau adresa lor reala. La Lucky Studio, le incurajez chiar eu sa fie discrete si fata de cunoscuti. In acest fel, nu le deranejaza nimeni cu posibile comentarii rautacioase. Iar familiei, de obicei ele le spun ca fac o munca de secretariat online. E cea mai comuna motivare pentru banii castigati la videochat. Sau se pot gasi diverse alte munci normale inventate, asta nu e o problema.

Dar pe internet nu le poate vedea nimeni dintre cunoscuti?

E imposibil. Nimeni din Romania nu se poate conecta la camerele lor de videochat. La fel, daca fetele au rude stabilite in Italia, Spania sau orice alta tara, pot bloca chiar ele accesul din acele regiuni. Cei mai multi admiratori sunt din SUA, Canada ori Australia. Asa ca, ele pot sta linistite in privinta discretiei. In plus, nu exista nicio inregistrare video la studioul meu. Totul este live, iar fetele pot fi vazute doar de admiratorii lor online.

Cum se desfasoara insa o zi normala de munca la videochat? In ce fel au loc discutiile cu clientii?

Fetele vin la sediu si isi aleg una dintre numeroasele camere de lucru, studio-uri pe care le avem. Fiecare are o tematica diferita, cu un decor special si modern. Acolo sunt singure, fara nimeni altcineva. Doar ele si o camera de luat vederi performanta, pe care o folosesc ele asa cum doresc. Nu exista cameramani sau alt personal acolo. In plus, studioul Fetele Norocoase are un sistem excelent de securitate si nicio persoana straina nu are cum sa intre inauntru. Asa se asigura mereu o discretie absoluta la studio.

Dar daca un client este mai insistent in a le cere nr. de telefon?

La Lucky Studio, ofer o libertate absoluta angajatelor mele. Oricine se simte deranjata de un admirator poate intrerupe imediat conversatia. Poate sa blocheze un IP sau sa-i dea ignore unui user. In orice moment, la oricine doreste ea. Daca nu se simte confortabila cu o anumita discutie, renunta si vorbeste cu altcineva de pe internet. E cat se poate de simplu si de corect. Astfel, nu exista niciodata vreo problema pentru fete. Iar aceasta este ceea ce doresc cel mai mult- toate fetele sa se simta mereu relaxate si libere sa faca numai ce vor ele. Lucru care face videochatul mai placut si mai profitabil pentru toata lumea.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top