Stiri

Al treilea Deichmann din Iasi la Palas

Al doilea Deichmann din Iasi la PalasDeichmann continuă expansiunea în România şi, pe 31 mai 2012, va deschide un magazin în Palas Mall. Pe o suprafaţă de 470 mp, vestitul retailer german aduce în centrul oraşului Iaşi încălţăminte la modă pentru toate vârstele, la calitate bună şi la preţuri inegalabile.

Magazinul multibrand aduce la Palas conceptul nou de amenajare, deosebit de atractiv, cu suprafaţă generoasă de expunere a încălţămintei şi accesoriilor, un spaţiu bine iluminat şi cu elemente moderne de arhitectură.

Datorită ofertei variate, calităţii produselor şi preţurilor avantajoase, Deichmann a devenit una dintre cele mai populare mărci de încălţăminte din Europa. În 2011, la nivel mondial, Deichmann a vândut 156 milioane de perechi de pantofi. Marca este prezentă în 21 de ţări europene şi în SUA şi numără peste 3.100 de magazine. În România, Deichmann deţine 51 de reprezentanţe, dintre care două în reţeaua de mall-uri Iulius, la Timişoara şi Cluj-Napoca.

deichmann-2

Actriţa Halle Berry este noua imagine Deichmann pentru colecţia de pantofi primăvară-vară 2012, gamă denumită „5th Avenue”. „Pantofii sunt o expresie a personalităţii fiecăruia. Femeile se exprimă prin ei”, a afirmat Halle Berry la lansarea propriei colecţii. „Pantofii sunt uşori şi confortabili, eleganţi şi la preţ rezonabil”, a precizat celebra actriţă, căreia îi place stilul casual, dar iubeşte detaliile care fac pantofii unici.

deichmann-1

Deichmann comercializează o gamă diversificată de mărci, de la cele economice până la brand-uri premium, între care Elefanten (pentru copii), Gallus şi AM (pentru bărbaţi), Victory (gamă sport) şi mărcile de sport pentru toate vârstele Adidas, Nike, Puma, Reebok şi FILA.

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

 1. catalin

  May 4, 2012 at 7:02 pm

  Al doilea magazin ? Eu totusi cred ca e cel de-al 3-lea. Unul in kaufland pacurari, unul in carrefour felicia si de acum unul in Palas. Deci 1+1+1=2?

 2. eu

  May 11, 2012 at 1:53 pm

  dar scrie al 3-lea.
  pana la urma calculul tau era corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top