Stiri

Cat mai costa cazarea in Iasi?

Cat mai costa cazarea in Iasi?Pentru ca trebuia sa primesc niste prieteni si nu puteam sa-i cazez pe toti la mine acasa, am fost nevoit sa caut cazare pentru ei. Habar n-aveam care sunt preturile de cazare in Iasi, asa ca m-am pus pe cautari.

Am intrat pe Google si am cautat “cazare Iasi“. Am gasit o multime de site-uri cu pensiuni, vile, apartamente in regim hotelier si hoteluri si dupa ce am vizitat o parte dintre ele am ajuns la urmatoarea concluzie: tarifele de cazare in Iasi sunt medii, nici prea mari dar nici ieftine. De exemplu o camera la o pensiune costa in jur de 100 de lei (sunt foarte putine sub acest pret) in vreme ce o camera dubla la un hotel este cam 150 de lei pe noapte.

Prin urmare, am decis sa mai rafinez cautarea si am cautat doar “pensiuni Iasi“. Oferta nu e foarte bogata dar am gasit in jur de 30 de pensiuni din care sa aleg. M-am uitat atent la pozitie, preturi si la impresiile celor care au fost cazati aici si in cele din urma am ales una. Rezervarile se fac direct la proprietar, e bine sa dai un mic avans ca sa fii sigur de rezervare si totul merge fara probleme!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top