Stiri

Înscrie-te la un curs de barman și devino un artist al mixării băuturilor 

Nu, nu este o invitație la alcool. Acest articol este o invitație la investiția pe care o poți face în tine și în pasiunile tale. Iar dacă plăcerea de a mixa băuturile și de a-ți mulțumi clienții cu licori savuroase, sunt pasiunile tale pe plan profesional, atunci un curs de barman este ce ai nevoie pentru început.

Înscrierea la un curs de barman este un pas înainte în direcția unei cariere pline de satisfacții și oportunități fascinante în industria ospitalității. Indiferent dacă te afli deja în acest domeniu, ești bărbat sau femeie și dorești să îți schimbi cariera sau tocmai ai absolvit studiile și cauți direcția potrivită pentru tine, iată câteva motive pentru care această decizie merită tot efortul.

Devii un artist al băuturilor

Ca barman, vei descoperi o lume fascinantă și creativă a mixologiei. Vei învăța cum să amesteci arome și ingrediente pentru a crea băuturi unice și delicioase, transformându-te într-un adevărat artist al băuturilor.

Cunoști oameni noi din tot soiul de categorii

Lucrul într-un bar îți va dezvolta abilitățile sociale și de comunicare. Vei interacționa cu o varietate de oameni, ceea ce te va ajuta să devii un comunicator mai bun și să construiești relații solide. Dacă ești timid, este ocazia perfectă să-ți revii. Din timiditate.

Poți lucra oriunde în lume, chiar și în cele mai cunoscute hoteluri/restaurante de pe uscat sau apă (vase de croazieră)

Ca barman, vei avea abilități căutate în întreaga lume. Peste tot există baruri și restaurante care caută profesioniști calificați, oferindu-ți posibilitatea de a lucra oriunde în lume.

Vei aduce un zâmbet pe fața clienților tăi 

Să servești o băutură intens aromată poate aduce un zâmbet pe buzele clienților tăi. Această satisfacție personală este una dintre cele mai mari recompense ale profesiei de barman.

Vei învăța să gestionezi mai bine stresul

Industria ospitalității poate fi dinamică și provocatoare, dar aceste experiențe te vor ajuta să-ți dezvolți abilitățile de gestionare a stresului. Vei învăța să rămâi calm și concentrat în situații intense.

Poți avansa ușor în carieră dacă te dedici

De la barman la șef de bar sau chiar manager de local, industria ospitalității oferă numeroase oportunități de avansare. Cu experiența și cunoștințele potrivite, poți ajunge în poziții de conducere.

Explorezi mereu noi tendințe

Lumea mixologiei este în continuă schimbare, cu noi ingrediente și tehnici care apar în mod constant. Un curs barman te va ajuta să fii mereu la curent cu cele mai recente tendințe și să îți dezvolți abilitățile.

Vei face parte dintr-o comunitate unică

Industria ospitalității are o comunitate puternică și unită. Vei avea ocazia să cunoști oameni pasionați și să te conectezi cu profesioniști din domeniu.

 Ore flexibile de lucru

Lucrul într-un bar oferă deseori flexibilitate în ceea ce privește programul. Poți alege să lucrezi în timpul zilei sau să optezi pentru schimburi de noapte, oferindu-ți mai multă libertate în organizarea timpului tău.

Oportunități de binefacere și evenimente speciale

Ca barman, vei avea șansa să participi la evenimente speciale și să te implici în acțiuni de binefacere. Vei avea ocazia să faci parte din momente speciale din viața oamenilor.

Vei avea o sursă constantă de satisfacție personală

Fiecare zi în industria ospitalității aduce cu sine oportunități de a face oamenii să se simtă bineveniți și apreciați. A fi un barman priceput înseamnă a oferi clienților o experiență memorabilă, aducând bucurie în viețile lor.

Indiferent de motivația ta, vei descoperi că această profesie este una plină de oportunități, creativitate și satisfacții personale. Așa că îndrăznește să te îndrepți spre acest drum și fii mândru de fiecare realizare! 

Fă primul pas și înscrie-te la curs! 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top