Stiri

Arma secreta care face sa nu fii refuzat de nici o femeie

Arma secreta care face sa nu fii refuzat de nici o femeieCu totii stim ca femeile sunt greu de abordat, toate au in cap tot felul de pretentii, desi ele de cele mai multe ori nu au nimic de oferit in afara de trupul lor, majoritatea isi doresc un fat frumos, inteligent, cu bani, masina, casa si pozitie sociala. Niste baieti din Statele Unite ale Americii au facut un mic experiment, au incercat sa se dea la fete spunandu-le ca nu sunt din oras si ca le-ar placea ca cineva sa le arate orasul, cineva cu care sa se distreze si sa iasa prin oras. Marea majoritate au fost inabordabile la inceput pana au realizat ce masina conduce baiatul, un Ferrari ultimul model.

Top 3 lucruri ce trebuie sa dispara din vestimentatia unei femei

Ei bine, multe femei cand sunt tinere prefera distractia, nu vor relatii serioase si implicatii emotionale, au gandul doar la distractii. Daca esti frumusel si te duce capul cat de cat ai sanse de succes in fata si in patul lor, dar cand ele inainteaza in varsta nu se mai gandesc la poselete luate din talcioc si nici la reducerile de la mall-urile noastre, ele se gandesc ca au nevoie de un acoperis deasupra acapului si un barbat care sa aiba grija de ele.

Ei bine, hai sa vedem ce au facut tinerii astia in experimentul lor filmat. Atentie, aceasta este o poveste adevarata, o femeie chiar si-a lasat iubitul si s-a urcat in Ferrari alaturi de noul.. partener.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Se intampla acum in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top