Auto - Moto

Se pregateste Dacia de lansarea unui model de oras din toamna?

Se pregateste Dacia de lansarea unui model de oras din toamna? Dacia se pregateste de o noua lansare, desi este lider de piata in vanzari atat in Franta cat si in Germania de la inceputul anului, uzina de la Mioveni se pregateste de un nou model. Lansarea acestuia va avea loc in cadrul Salonului Auto International de la Paris ce are loc in toamna acestui an. Atunci existand foarte mari sanse ca Dacia sa lanseze acest nou model, construit special pentru oras, adica masina de 5.000 de Euro, promisa de mult timp de catre cei de la Renault.

dacia-sandero-stepway-interior

Nemtii de la revista AutoBild.de au inceput sa fie obsedati de acest viitor model romanesc, mai nou, redactorii germani au scris despre acest model Dacia ce va fi construit pe platforma lui Renault Twingo, care de curand a primit aceasta platforma noua, participand si Mercedes-Benz la constructia sa, mai ales ca pe aceasi baza va fi construit si viitorul Smart.

1779644-10202995269700124-1241508868-n

Dacia City sau Mini va fi un automobil de oras, cu motoare economice, atat in fata carburantilor cat si in fata mediului, Renault va folosi variantele de motorizari de 0,9 litri si 1,2 litri.

1543842-10202994967452568-426858683-n

Este surprinzator sa vezi cum un automobil creat pentru Europa de Est si pentru alte tari sarace reuseste sa faca senzatie prin vanzari in Europa de Est, unde se gasesc cele mai dezvoltate tari din Europa atat economic cat si cultural. Un astfel de model ar reusi sa umple marile metropole de brandul Dacia, un model accesibil si fashionist pentru tinerii ce cauta un automobil ieftin si cochet cu care sa ajunga din punctul A in punctul B.

Imaginile din articol sunt realizate de catre Costel Camburu.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top