Stiri

Anunt cu BOMBA in Dublin Pub Iasi, 13 noiembrie

bomba-dublin-pub-iasiPeste 500 de oameni au fost evacuati in noaptea de sambata, 13 spre 14 noiembrie din Dublin Pub Iasi datorita unui telefon anonim la 112 care anunta prezenta unei bombe in locatie. Distractia s-a terminat repede desi multi au crezut ca este o gluma, ceea ce s-a si dovedit a fi dupa controlul amanunti a profesionistilor.
Dupa informariile Politiei, apelul a fost facut in jurul orei 02:30 si se presupune ca doi tineri au sunat datorita faptului ca nu au fost lasati sa intre in club, pentru ca agentii de paza au spus ca locatia este prea plina.

Vinovatii daca vor fi prinsi se vor alege cu dosar penal, iar administratorii Dublin Pub Iasi au anuntat ca vor da in judecata pe acestia si le vor cere despagubiri de 100.000 RON, suma ce reprezinta pierderile suferite datorita faptului ca petrecaretrii au fost evacuati si multi dintre ei nu si-au achitat consumatia.

[fblikebutton]

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Tweets that mention Anunt cu BOMBA in Dublin Pub Iasi, 13 noiembrie | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

  2. Edy

    November 16, 2010 at 12:43 am

    Pai daca li s-a spus ca e prea plin au incercat sa mai goleasca localul :)) Mare prostie au facut, dar si agentii de paza ar trebui educati putin sa nu selecteze dupa criteriile proprii persoanele care intra si care nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top