Sanatate

Dinți Ficși într-o singură zi

dinți ficși de la Dental Privilege

Nu numai pacienții al căror țesut osos a regresat sunt potriviți pentru un implant dentar cu dinți ficși. Dinții fixați într-o singură zi sunt, de asemenea, foarte potriviți pentru persoanele care sunt adesea în atenția publicului și pentru care o restaurare temporară cu dinți ficși pentru perioada fazei de vindecare, este absolut necesară. Pacienții care suferă de osteoporoză sau  diabet, de exemplu, în ciuda problemelor cu densitatea osoasă, sunt apți pentru un implant dentar cu dinți ficși. Forța exercitată la mestecat este astfel, distribuită în mod optim. Dimineața, pacientul vine la cabinet și i se administrează inițial anestezie generală sau locală. Este important ca interiorul cavității bucale să nu fie inflamat și ca orice boală parodontală să fie complet vindecată.

Pentru a reduce numărul bacteriilor din gură, se efectuează o curățare eficientă. Acest lucru va reduce riscul de infecție în timpul și după procedură. Acum mucoasa bucală poate fi deschisă și rădăcinile artificiale ale dinților din titan pot fi introduse. Materialul osos rămas este utilizat în cel mai bun mod posibil. Pentru a asigura cea mai mare stabilitate posibilă a protezei, se utilizează șase implanturi în maxilarul superior și patru în maxilarul inferior. Apoi este montată o structură pe implant, ceea ce conferă în cele din urmă rândul final de dinți. După procedură, poți părăsi clinica cu dinți ficși de la Dental Privilege ferm ancorați în maxilar. Se recomandă hrana moale în timpul primelor zile pentru a lăsa țesutul operat să se vindece.

Dinți ficși – durata de vindecare

Similar cu restaurarea cu implanturi convenționale, rădăcinile dinților trebuie să se vindece și aici. Acest lucru durează în jur de trei până la șase luni, ceea ce poate suna foarte mult la început. Cu toate acestea, dacă compari durata de vindecare în cazul implanturi dentare clasice, se poate observa o economie considerabilă de timp și bani. În plus, cu un implant dentar cu dinți ficși, plasticul temporar este deja așezat ferm pe implanturi. Odată ce implanturile s-au vindecat, vei primi coroane ceramic definitive. În cazul golurilor individuale de dinți, culoarea dinților artificiali poate fi adaptată la culoarea individuală a celorlalți dinți. Deși este o metodă extrem de inovatoare de tratament, metoda de implant dentar cu dinți ficși este o alternativă rentabilă la protezele parțiale și complete.

Datorită conceptului bine gândit și a procesului rapid, costurile sunt mai mici decât în ​​cazul tratamentului implantar clasic. Tratamentul de ultimă generație și tehnologia informatică fac posibilă fixarea dinților într-o singură zi – și datorită metodelor anestezice blânde, aproape nedureros. Refacerea structurii osoase deseori consumatoare de timp și cu faze lungi de vindecare, sunt eliminate. La implantul dentar cu dinți ficși, sunt necesare patru până la șase implanturi în fiecare maxilar, pe care este plasată o proteză temporară fixă. Aceasta poate fi încărcată în aceeași zi și poate fi înlocuită cu proteza finală, după aproximativ trei până la șase luni.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top