Stiri

Sedintele foto sunt pentru toti cei care vor o amintire peste ani

Sedintele foto sunt pentru toti cei care vor o amintire peste aniIn aceasta perioada a anului toata lumea foloseste fotografiile in mod excesiv si asta pentru ca este sezonul nuntilor si a vacantelor dar si a evenimentelor ce se folosesc destul de multe fotomodele. Desi telefoanele mobile au ajuns intr-un punct al tehnologiei care permit realizare de fotografii foarte reusite, ar trebui sa ne aducem aminte faptul ca fotografiile profesionale se realizeaza in studiouri foto.
Daca doriti ca amintirile sa ramana vii odata cu trecerea anilor este bine sa alegeti o sedinta foto intr-un studio adevarat. Este bine sa faceti o programare cu cel putin 48 de ore inainte si sa va inarmati cu multa rabdare. In fata obiectivului foto timpul trece altfel, dar important este ca rezultatul final sa fie unul de vis.

Daca nu ati mai facut nici o sedinta foto pana acum atunci ar trebui sa va studiati singuri in oglinda pentru a vedea care sunt pozitiile si unchiurile cheie, care sa va scoata in evidenta trasaturile fetei cu care v-a inzestrat mama natura. Recomandat este ca muschii faciali sa fie foarte relaxati, un zambet frumos este cel in care gura este simetrica mai ales celor care au colturile gurii mai ridicate. Cu siguranta un fotograf profesionist, mai ales unul axat pe partea de fotomodele si modeling in general, stie sa va ofere cateva ponturi astfel ca rezultatul sa fie unul de senzatie.

Un fotograf talentat dar si profesionist va indrumeaza pentru ca sedinta foto sa ramana memorabila peste ani si ani.

Pentru a avea o fotografie perfecta nu trebuie sa fiti fotomodele sau sa aratati ca in copertile revistelor de moda. Asa ca incercati o sedinta foto fara a avea emotii pentru ca rezultatul poate fi unul de neimaginat. Ma gandesc ca peste ani si ani, cand asteptati pensia sa va uitati peste aceste poze de modele de la 20 de ani si sa va ganditi ce frumos era cand erati tineri.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top