Auto - Moto

S-a lansat BMW X4

BMW a lansat, precum era de asteptat, cel de al cincilea model din gama X. Acesta va fi lansat in piata anul urmator, 2014 si se numeste BMW X4, debutul avand loc in aceasta luna la Salonul Auto International de la Shanghai.
Constructia celui de al doilea Sport Activity Coupe se va realiza la uzina BMW din Spartanburg, Statele Unite ale Americii, acolo unde se produc deja si modelele BMW X5, X6 si X3.
Noul model BMW X4 merge pe aceasi platforma a lui X3 SAV, ceea ce ii permite un cost de productie mai scazut, astfel pretul de vanzare va fi mult mai atractiv. Sports Activity Coupe (SAC) este un termen inventat de BMW in anul 2008 prin lansarea lui X6, acum nemtii continua povestea cu noul X4.

Designul lui BMW X4 iese in evidenta prin aspectul izbitor de asemanator cu al fratelui mai mare, uriasul BMW X6, un automobil ce s-a bucurat de un succes incredibil de mare. Acesta iese in evidenta prin grilele rinichi 3D, faruri rotunjite.

La fel ca si noul BMW Seria 3 si la aceasta, farurile se prelungesc pana in grila rinichi, scotand in evidenta latimea botului masinii, schimbandu-i astfel aspectul in unul mai agresiv, orientat spre sosea.

Cel mai ieftin RCA

Prizele laterale de aer sunt mai mari decat barele interioare orizontale, ceea ce face ca efectul vizual sa fie mult mai atractiv.

Dimensiunile noului BMW X4 sunt in lungime avem 4.648 mm, latime 1.915 mm, inaltime 1.622 mm, ampatament 2.810 mm. La prezentarea conceptului, BMW a ales o noua nuanta de vopsea, Long Beach Blue.

Mai multe imagini cu noul BMW X4, gasiti in galeria de mai jos, pentru a vedea imaginile la rezolutie mai mare apasati click pe ele.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top