Stiri

Lumea jocului @ ERA Shopping Park, 23 august

clovn-pe-monociclu-era-shopping-parkDe luni pana duminica centrul comercial ERA Shopping Park va fi locul preferat de distractie al iesenilor. Trambuline gigant, oglinzi magice, pereti de catarat, piscine cu bile, gonflabile si multe alte jucarii isi asteapta nerabdatori noii companioni de joaca, intre orele 09:30 – 21:30. Accesul in spatiu de joaca se va face pe baza unui tichet in functie de timpul petrecut in acest taram magic.

Clovnii pe monocicluri vor da startul la joaca impartasind micilor vizitatori din trucurile si ghidusiile lor, oferindu-le sesiuni de face-painting, modelare de baloane si alte surprize minunate. Oglinzile magice vor fi si ele in centrul atentiei si ii vor acapara pe cei mici, care se vor vedea oglinditi pe rand in uriasi sau pitici. Distractia nu se incheie insa aici, pentru ca micii poznasi se pot balaci in piscina plina cu bile colorate sau pot explora jucariile gonflabile. Cei mai curajosi se pot aventura pe peretele de catarat pentru copii, unde isi vor testa talentul de alpinisti.

In zona spatiului de joaca din Sos. Pacurari 121, cei mici vor fi mereu protejati si in siguranta datorita personalului calificat special angajat. In plus, noul loc de joaca permite si accesul parintilor care se pot bucura alaturi de micutii lor. Lumea colorata a jocului de la ERA Shopping Park isi va deschide portile si pentru cei mari, care se vor putea distra alaturi de copiii lor pe salteaua trambulina, unica in intreg Iasiul.

[fblikebutton]

poster-deschidere-spatiu-de-joaca-era-shopping-park-iasi

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top