Stiri

Decathlon Sports vine la ERA Shopping Park Iasi

decathlon-era-iasiERA Shopping Park Iasi, cel mai mare parc comercial dezvoltat in afara Bucurestiului se va extinde in curand cu un magazin Decathlon Sports, cu o suprafata de 4100 de metri patrati si cu o zona dedicata practicarii sporturilor (fitness si alte sporturi de interior, tenis si fotbal, badminton si tenis de masa), pe o suprafata de 2000 de metri patrati. Magazinul va propune articole pentru 50 de sporturi, oferind produse atat pentru incepatori, cat si pentru sportivii experimentati.
Decathlon a achizitionat de curand o suprafata de 2.2 hectare in cadrul ERA Shopping Park Iasi si va deschide noul magazin pana la sfarsitul anului.
“Faptul ca un retailer de talia Decathlon-ului intra acum in proiectul ERA Shopping Park Iasi intareste ceea ce deja am inceput prin deschiderea Mobexpert anul trecut. Decathlon devine astfel, alaturi de Carrefour, Praktiker, Altex si Mobexpert, o noua destinatie, un motiv in plus sa mergi la ERA Shopping Park Iasi.” a declarat Graham Kilbane, General Manager OMILOS Group. “Mai mult, in acest moment ne aflam in negocieri avansate pentru ERA Shopping Mall cu mai multi retaileri importanti. Inaugurarea centrului comercial este planificata pentru vara anului viitor. Astfel, ERA Shopping Park creste in fiecare zi.” a adaugat Graham Kilbane.
Magazinul Decathlon din ERA Shopping Park Iasi va merge pe aceeasi linie pe care brandul o resepecta peste tot in Europa: spatii largi unde clientii pot incerca de la simplele manusi de box pana la role, biciclete sau chiar arcuri. Produsele sportive pe care iesenii le vor gasi in magazinul sunt marci de renume, cum ar fi: Nike, Reebok, Adidas, etc. Acestea sunt completate de marciile proprii Decathlon. Pentru a veni in intampinarea cumparatorilor aflati mereu in cautare de informatii si explicatii, dar si pentru ca atunci cand achizitionezi produse sportive ai nevoie de sfaturi avizate, Decathlon din ERA Shopping Park Iasi va pune la dispozitie o echipa numeroasa si foarte bine pregatita din care fac parte chiar si sportivi.
Compania Decathlon a fost fondata de Michel Leclercq, care a deschis in 1976 primul magazin cu autoservire specializat in vanzarea de articole sportive, in apropierea orasului Lille din nordul Frantei. Compania are acum divizii specializate pentru cercetare si design, productie, logistica si retail.

[fblikebutton]

Facebook Comments

4 Comments

4 Comments

 1. Pingback: Tweets that mention Decathlon Sports vine la ERA Shopping Park Iasi | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

 2. marius

  May 24, 2010 at 3:30 pm

  sper ca in magazinul asta sa gasesc produsele de la adidas care nu se gasesc la reprezentata lor “goala”

 3. iasi4u

  August 12, 2010 at 7:54 pm

  Din noiembri 2010, la Iasi @ ERA Shopping Center.

 4. Pingback: Deichmann și Decathlon Sports deschid magazine și la Iași | IA(SI)VEZI.com Zilnic pentru Tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top