Stiri

Periuța electrică- ajutor de nădejde în periajul zilnic al dinților

Cavitatea bucală este locul cel mai predispus formării bacteriilor, motiv pentru care acestea sunt, așadar, de ordinul milioanelor, fapt care conduce la necesitatea unei igiene dentare cât mai atente, respectiv zilnice. Dacă până în momentul de față ai avut tendința de a amâna unele periaje ale dinților, tocmai pentru că procesul în sine ți s-a părut obositor sau ai uitat pur și simplă, află că tehnologia s-a dezvoltat atât de mult, astfel că, astăzi, ai posibilitatea de a trece peste clasica metodă de periaj a dinților. Mișcări laterale, de sus în jos sau invers? Uită de ele! Periuța de dinți electrică te va ajuta să îți păstrezi o igienă orală zilnică corectă, fără prea mari eforturi din partea ta.

Dacă ideea unei periuțe de dinți electrice îți surâde înseamnă că, înainte de toate, ar trebui să știi și motivul pentru care periuța electrică reprezintă cea mai bună variantă în momentul de față. Desigur, periuțele manuale pot fi o variantă, însă spre deosebire de acestea, când vine vorba despre periuța electrică și persoana care o folosește este de reținut că o persoană care folosește o periuță normală, de obicei, face aproximativ 300 de mișcări pe minut, în timp ce o periuță de dinți sonică, precum cea de la Philips, poate ajunge până la 62.000 de mișcări în același interval de timp.

Pe lângă toate acestea, însă, o periuță de dinți electrică poate va varianta prielnică atât pentru tine, cât și pentru cei micuți sau cei mai în vârstă, tocmai pentru că efortul depus în actul de periaj este minim.

Și dacă aveai impresia că totul se sfârșește aici, să știi că te-ai înșelat și asta nu este tot. De ce spun asta? Pe lângă cele mai sus menționate, o periuță de dinți electrică vine la pachet și cu alte avantaje. Despre ce este vorba și cât de în favoarea ta pot fi acestea? După cum spuneam, tehnologia avansează și odată cu aceasta apare și necesitatea adăugării de noi atribute produselor de pe piață. Mergând pe același calapod, un alt avantaj major al periuței de dinți electrice este tehnologia modernă, care vine în sprijinul utilizatorului. Ca urmare, unele periuțe de dinți sunt dotate cu timer, altele au conectivitate Bluetooth, respectiv senzori care anunță dacă ai neglijat vreuna din zonele cavității bucale.

Periuța de dinți electică se dovedește a fi, așadar, un ajutor de nădejde, chiar și atunci când aproape că nu ai chef de prea multe lucruri. Igiena orală zilnică, însă, ar trebui să fie prioritară, așa că nu o neglija. Ai grijă de ea! Ai grijă de tine!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top