Stiri

Pescarului adevarat ii place sa traga la crap, vezi ce lansete si mulitene exista pe piata cunoscatorilor

Pescuitul a devint tot mai viral în ultimii ani, fiind catalogat ca o activitate recreativă și totodată plină de aventură. Iubitorii de natură, aer curat și liniște sunt cei care preferă activitățile de acest gen, îmbinînd în mod direct utilul cu plăcutul. Magazinul nostru online superpescuit.ro este locul perfect unde puteti găsi materialele necesare pentru un pescuit de calitate. Fie că sunteți amator sau aceasta este ocupația dvs. de bază, pe site-ul nostru puteți găsi orice tip de echipament doriți.

Cred ca toata lumea pescuite la crap acesta fiind unul dintre cele mai populare specii din apele noastre. Pentru un pescuit ușor si foarte profesionist puteți achiziționa din categoria mulinete crap produsul dorit.

Pentru pescuitul LA CRAP, venim în ajutorul dvs. cu diferite tipuri de Lansete Baracuda, Mulinete, Rod-poduri, suporți și alte accesorii disponibile în stoc limitat. În ceea ce privește pescuitul la staționar, vă prezentăm o varietate de undițe/vergi, plute, de asemena, marca Baracuda, precum și accesorii și monturi abolut necesare unei experiențe de neuitat pe apă. Calitatea produselor este principalul punct de interes pentru magazinul nostru, de aceea aducem la dispoziția dvs. echipamente pentru pescuit la preturi accesibile și la cel mai înal nivel calitativ.

Daca ești pasionat de pescuit la crap, magazinul nostru online ofer o gama variata de produse pentru acest tip de pescuit. Lansete crap  de cea mai înalta calitate pot ajunge la tine in numai 24 de ore de la preluarea comenzii. De asemenea mai oferim mulinete sau monturi pentru acest stil de pescuit plus multe alte accesorii.

Pescuitul poate fi și ocazia perfectă pentru a petrece timp cu familia în aer liber, de aceea nu ezita să pregătești cadrul ideal pentru o ieșire de vis. Ce spui de un Cort Baracuda suficient de încăpător pentru toți ai tăi? Sau un scaun Baracuda în care să stai confortabil cît timp aștepți ca prada să fie prinsă în capcană? Ei bine, acestea plus alte multe accesorii stau acum la dispoziția ta pe superpescuit.ro. Dacă suma comenzii tale depășește 249 lei, plătim noi transportul, iar în 24 de ore coletul cu noutăți va fi la ușa ta. Informații utile poți să găsești și pe pagina noastră de facebook: SuperPescuit iar dacă vrei să le spui și prietenilor tăi de noi te invităm să ne dai un like și un share.  Sezonul pescuitului a început așa că nu lăsa super ofertele să-ți scape!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top