Stiri

Plaja exotica sau propria curte? Cum se decoreaza o piscina ca-n filme

Cine isi construieste piscina, stie ca acesta este un pas dificil, pentru care este nevoie de aprobari, de materiale specifice si de multa rabdare, dar asteptarea este incununata de succes atunci cand primele jeturi de apa tasnesc si umplu usor-usor noul spatiu de odihna si de relaxare. Acum este momentul sa apara o alta intrebare: cu ce se decoreaza piscina?

Optiunile pentru constructii piscine sunt nenumarate si tin de fiecare familie in parte, de preferintele, dar si de stilul adoptat in amenajarea locuintei.

Cascadele duc cu gandul la splendorile naturii

Cand se apeleaza la expertii in constructii piscine in Cluj, acestia pot fi de un real ajutor atat in ceea ce priveste stilul si modul de realizare al acestora, cat si ideile de imbogatire a spatiului si de decorare. Impreuna cu ei, se vor lua cele mai bune decizii, pentru ca, nu-i asa, cine cunoaste mai bine decat un specialist ce se poarta, dar mai ales ce se preteaza in cazul fiecaruia?

Printre elementele decorative cele mai potrivite se numara cascadele sau izvoarele. Acestea pot avea diferite forme si pot fi construite din beton, piatra sau otel inoxidabil. Prin amplasarea lor, se va obtine un efect vizual foarte placut, fiind totodata si utile in recircularea apei.

Foarte apreciate de copii, dar si de adulti, sunt toboganele. Pe langa aspectul unui adevarat aquapark, acestea sunt utile pentru joaca in apa a intregii familii. Tot ce trebuie este conectarea la sursa de apa, pentru o alunecare usoara, si distractia va fi garantata.

Plantele decorative sunt si ele un succes atunci cand sunt alese atent. Plantele potrivite vor crea o atmosfera de plaja exotica: suculente, palmieri, bambusi, lamai, Hibiscus cu totii vor crea o peisagistica tropicala in propria curte sau gradina. Iarba ornamentala este de asemenea o idee foarte buna de planta ce creste pe langa apa si se amesteca foarte frumos si armonios in peisaj.

Se va evita pozitionarea piscinei langa arbori, pentru ca, pe langa umbra pe care o ofera si care uneori nu este de dorit, va deveni un adevarat chin pentru proprietari sa adune frunzele cazute care vor murdari apa.

Joc de lumini ca in Las Vegas

Indiferent de locul in care se va construi piscina sunt recomandate si produsele de iluminare LED care vor crea un adevarat spectacol in noptile de vara. Jocul de lumini si de culori va fi apreciat la o petrecere cu prietenii, rudele sau in familie. Fie ca se aleg corpuri de iluminat sau proiectoare, propria piscina va deveni in acest fel o atractie spectaculoasa, unde invitatii se vor fotografia pentru a posta instantaneele pe retelele de socializare.

Pentru a asigura buna dispozitie la piscina, se vor achizitiona si accesorii gonflabile. Acestea vor fi utilizate atat pentru inot, in special de catre copii, dar si pentru un bronz perfect pe saltea.

Decorarea spatiului de langa piscina implica si amenajarea mobilierului specific: mese, scaune, fotolii, sezlonguri. Toate se vor alege cu atentie, in functie de buget si de stilul adoptat.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top