sali-nunta-iasi

Nunta Hotel Capitol

Cu siguranta nunta este un eveniment special in viata oricui! De aceea, am pregatit totul cu minutiozitate fiind atenti sa nu va lipseasca nimic si sa contribuim si noi la unul dintre cele mai fericite momente din viata dumneavoastra!Hotelul dispune de doua restaurante spatioase, de 280 respectiv 150 de locuri, fiind locatii amenajate cu bun gust si rafinament de elita.Bucatarii va vor pregati un festin culinar deosebit pe placul tuturor, pentru a intregi capitolul de poveste!

Pentru miri oferim apartamentul nuptial iar pentru oaspetii acestora camere si apartamente la preturi foarte avantajoase! Va asteptam sa ciocnim impreuna pentru o casa de piatra!

Restaurant Nunta Hotel Capitol Iasi
Adresa: Iasi-la 2000m de capat CUG
Contact: 0232 412 213 / 0755 083 635
Web: www.capitol-hotel.ro

Restaurantul Da Vinci, ca și Monalisa, este o locație nouă în Iași și reprezintă o experiență fantastică pentru evenimentele voastre. Construit cu multă migală și realizat în cele mai mici detalii duse până la extrem, restaurantul îmbină armonios eleganța specifică stilului baroc cu aristiocrația numelui Da Vinci. Este decorat cu materiale autohtone, un paradis pentru pasionații de cocktail sau o întâlnire romantică, în trei cuvinte: evenimente de neuitate.

Evocând opulența seducătoare și strălucitoare a unui palat rezidențial italian din secolul al XVII-lea, Restaurantul DaVinci are o capacitate de minim 150 de persoane și maxim 400. Combinația stilului baroc cu aerul boem la Iașului ne-a inspirat să creăm acest loc ademenitor, unde organizăm evenimente de excepție.

Provenit din italianul ,,barocco” , țara unde de altfel a și apărut stilul baroc, care însemna inițial o perlă neasemuit de frumoasă, restaurantul Monalisa poate fi numit perla restaurantelor din Iași.

Precum portretul Lisei Gherardini, soția lui Francesco del Giocondo, cunoscut sub numele de Mona Lisa, cel mai frumos portret realizat vreodată, restaurantul Monalisa este o frumusețe și de un refinament unic. Subliniem linii fine în decorul elegant și artistic prin culoarea dominantă: albul pur. Desprins, parcă, dintr-o piesă de Molière, acest decor vă va face să vă simțiți ca niște adevărați artiști, iar lemnul masiv alb patinat cu auriu, vine să completeze nota de eleganță.

Capacitatea minimă a restaurantului este de 150 de persoane, iar cea maximă, 350 de persoane. Fiecare stâlp este decorat cu lumini ambientale de diferite culori, gata să se aprindă la dorințele voastră, după preferințe.

Restaurantul Clasic se remarcă prin decorul clasic, elegant și oferă ambianța perfectă pentru reușita petrecerilor.
Cu o capacitate de minim 150 de persoane și maxim 280 și cu un meniu diversificat, Restaurantul Clasic reprezintă o adevărată călătorie a gusturilor, aromelor și rafinamentului culinar.

Pentru gurmanzi, pentru romantici, pentru iubitorii de rafinament și eleganță există restaurantul Panoramic, un loc intim și cochet, cu o vedere splendidă către lac.
Capacitatea minimă a restaurantului Panoramic este de 90 de persoane, iar cea maximă, 150.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. carlos

    May 21, 2018 at 10:23 pm

    locatia e destul de ok, dar se preteaza doar pentru nunti de pocaiti. Cand faci contract cu ei, te pun sa semnezi ca nu se va face galagie mai mare de 60 decibeli. Pentru a verifica cat inseamna asta, descarca pe telefon o aplicatie decibel meter si da drumu la tv sau tipa o data mai tare si ai sa vezi ce se intampla. Cu muzica oprita erau peste 90 de decibeli in sala.. Daca aveti deja contract cu ei, va compatimesc :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top