Stiri

Tu ce apartament alegi festivalul ăsta?

Dacă ești genul de persoană petrecăreață, îți place să călătorești foarte mult și, nu în ultimul rând, festivalurile de peste tot din țară te atrag precum un magnet, atunci, categoric, nu îți pot scăpa nici evenimente unde distracția predomină.

Nu doar Clujul sau Constanta sunt orașele care definesc distracția, ci și Iașul de încadrează aici prin festivaluri precum Afterhills sau chiar sarbatorile orasului de Sf. Parascheva.

Biletul e achizițioat, prietenii vin și ei, dar locuința e asigurată? Fie că ești în criză de timp, fie că timpul este prietenul tău cel mai bun și te-ai gândit de foarte mult timp la un loc unde ți-ar plăcea să stai în puținele ore de odihnă pe care o să ți le acorzi, nu uita că există o variantă simplă și anume apartamentele în stil hotelier, care vin cu o sumedenie de avantaje la pachet.

Cum? Nu le știi? Ei bine, nu-i problemă. De aceea mă aflu eu aici, pentru a-ți prezenta principalele avantaje generale în raport cu închirierea de apartamente în regim hotelier.

După cum bine s-ar putea să știi, această soluție de cazare într-un apartament în regim hotelier era folosită, în principiu, doar de turiștii care călătoreau în diferite orașe din Anglia, Germania sau chiar Spania.

De curând, însă, au început să apară și în România numeroase oferte pentru închirierea unui apartament în regim hotelier, această metodă fiind, mai întâi, abordată în București și, mai apoi, în diferite orașe turistice ale țării.

De reținut faptul că această variantă este cea mai bună opțiune de cazare atât pentru turiști, care preferă să viziteze orașul, cât și pentru cei care optează pentru participarea la diferite festivaluri. De ce spun acest lucru? Fiind pe o perioadă determinată de timp, acest gen de închiriere în regim hotelier este soluția ideală pentru că se bazează pe prețuri mai joase decât cele practicate de hotelurile care oferă condiții similare.

Cea mai bună parte în tot acest proces? Raportându-ne la concureță, care este din ce în ce mai accentuată, apartamentele în regim hotelier prezintă dotări moderne de înaltă calitate, precum mobilier de lux, internet Wi-Fi, bucătărie complet mobilată și dotată, aer condiționat, camere amenajate frumos, TV și nu este exclus nici locul de parcare. Tot ceea ce este mai bun pentru cel care optează pentru un astfel de serviciu de închiriere apartament în regim hotelier.

Ca urmare, avantajele pe care un astfel de serviciu ți le poate oferi sunt multiple. În acest fel te vei putea distra și când timpul îți permite, în puținele minute cât nu vrei să fii prezent la un anume festival, te vei putea relaxa, deoarece spațiul confortul și intimitatea îți for vi asigurate prin intermediul serviciului pentru care ai optat.

Ți-ai asigurat locul în care te vei recupera după un astfel de eveniment?

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top