Stiri

Vestimentaţia de casă

Doamnele şi domnişoarele doresc să îşi creeze ţinute de casă extrem de comode şi practice, utile şi uşor de purtat, indiferent de specificul activităţilor pe care le întreprind. Pe lângă aceste aspecte, vor dori să se simtă atrăgătoare şi frumoase, chiar dacă se află în confortul casei. Astfel, fie că îi ajută pe cei mici, fie că sunt în curăţenie generală sau jonglează în bucătărie cu ingrediente aromate şi parfumate, femeile îşi propun să arate bine, dar să se şi simtă bine.

Ţinuta de acasă

Dacă înainte bunicile şi mamele noastre aveau o garderobă întreagă de capoţele şi halate, acum moda de interior a căpătat şi ea noi tendinţe, permiţând fiecăreia să îţi creeze unele dintre cele mai îndrăzneţe şi interesante ţinute. Colanţi şi pantaloni de trening, fuste scurte şi pulovere over-size, hanorace şi pantaloni scurţi, toate piesele vestimentare se pot constitui în variante comode şi plăcute, adaptate fiecărui anotimp în parte. Accesând https://www.mody.ro/hanorace-dama-fermoar doamnele şi domnişoarele au posibilitatea de a viziona o gamă largă de hanorace potrivite ţinutelor de interior, cu o textură plăcută, călduroasă şi confortabilă, gata oricând să le răsfeţe într-o seară rece de iarnă. Un hanorac de casă poate fi purtat cu un top sau un tricou comod din bumbac, împreună cu o pereche de pantaloni sport sau cu atât de practicii leggings. Cu o astfel de ţinută de interior, fiecare doamnă şi domnişoară, nu doar că se va simţi foarte bine, dar va fi oricând pregătită să primească o vizită inopinată sau să fie gazda petrecerii celor mici, participând bucuroasă la activităţile distractive ale acestora.

Schimbarea ţinutelor de exterior

Fiecare va dori să se simtă cât mai relaxat şi confortabil în propria casă, astfel că ţinutele de stradă vor fi imediat înlocuite cu cele de casă, odată ce activitatea şi plecările din ziua respectivă s-au terminat. Pe lângă acest aspect al relaxării şi despovărării de ţinute rigide şi complicate, este foarte important şi cel al igienei şi protecţiei. Ţinutele de exterior sunt expuse unui mediu deschis, prafului şi microbilor, astfel că schimbarea acestora cu o ţinută exclusiv de interior, devine aproape obligatorie, mai cu seamă în context actual. Hainele de interior ar trebui să îşi păstreze această destinaţie şi să nu fie purtate deloc în afara casei. Această practică ar trebui cultivată încă din copilărie, micuţii trebuind să înveţe care sunt hăinuţele de interior şi care sunt cele de exterior, care este importanţa schimbării acestora şi cum se întreţin cel mai bine. Astfel, ţinutele de interior capătă şi acestea o importanţă nu la fel de mare precum a celor de exterior, însă suficientă încât doamnele şi domnişoarele să aloce timp şi atenţie achiziţionării pieselor vestimentare de interior. Hainele de casă trebuie să ofere confort, libertate de mişcare şi lejeritate, astfel că vor fi alese articole vestimentare fabricate din fibre plăcute, în acelaşi timp, sigure pentru piele.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top