Stiri

Primele imagini cu noua Dacia Duster Facelift

Primele imagini cu noua Dacia Duster FaceliftDacia a hotarat reimprospatarea modelului Duster, SUV-ul romanesc primind cateva modificari estetice in scopul mentinerii interesului asupra masinii de catre cumparatori.
La un an dupa prezentarea noilor modele de Logan si Sandero in cadrul Salonului Auto de la Paris, Dacia completeaza gama astazi cu Duster Facelift, unul din cele mai apreciate modele a producatorului de la Mioveni.

Dintre modificarile suferite de catre Dacia Duster Facelift se numara noua grila frontala si noile blocuri optice la care avem si functia de lumini de zi permanente, un nou model de jante de aliaj de 16 inch ce au un aspect “Dark Metal” dar si barele de amanare inscriptionate cu numele modelului. Pe langa acestea Dacia Duster va avea parte si de o noua nuanta de vopsea, un gri inchis care in combinatie cu noile tipri de jante de aliaj va crea un aspect mult mai interesant pentru clienti.

Primele imagini cu noua Dacia Duster Facelift

Despre modificarile la interior, Dacia nu a specificat nimic in comunicatele de presa emise, lasandu-se ca pe un mister ce va fi deslusit pe 10 septembrie 2013 in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt. Cel mai probabil la interior Dacia Duster Facelift va arata precum noile modele de Logan si Sandero inclusiv sistemul multimedia cu touchscreen, ceea ce vine in premiera pentru SUV-ul de la Mioveni este optiunea de senzor de parcare, care pana in prezent nu era disponibila.

Cel mai ieftin RCA

Este posibil ca odata cu faceliftul lui Duster, Dacia sa introduca si motorizarea de 1.2 litri TCe, un nou motor pe benzina turbo, disponibil deja pe Renault Captur, acest lucru va deveni o premiera pentru ca astfel acesta va deveni cel mai puternic motor de Dacia, dezvoltand 125 CP.

Primele imagini cu noua Dacia Duster Facelift

Mai multe informatii si detalii in toamna, atunci cand modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Actualizare: Oficialii Dacia au oferit publicitatii si imagini cu interiorul Faceliftului Duster, in premiera, producatorul roman de automobile a pozitionat reglajul geamurilor electrice pe manerele interioare a portierelor.

dacia-duster-facelift-update-foto-front

dacia-duster-facelift-update-foto-8

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Costel Camburu

    August 29, 2013 at 10:16 am

    Macar o minima modificare a barei de protectie si a formei farurilor, si ar fi insemnat facelift, dar asta este doar un make-up….
    http://postimg.org/image/iw53dzkkz/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top