Stiri

4 beneficii pe care le are tigara electronica

Fumatul este un viciu pe care unii oameni il au de ani buni, iar renuntarea la acesta poate fi destul de dificila. In prezent, pe piata exista mai multe variante la care pot apela persoanele care isi doresc sa nu mai fumeze, insa cele mai multe dintre acestea nu functioneaza cu adevarat, asa cum se intampla in cazul inlocuirii tigarilor normale cu tigari electronice. Astfel, femeile si barbatii pot elimina din stilul lor de viata peste 4.000 de substante nocive care le afecteaza sanatatea. Trei dintre acestea pot chiar sa provoace cancerul. Este vorba despre gudron, monoxid de carbon si acroleina.

Tigarile electronice – mai sigure decat tigarile normale

Unul dintre beneficiile de care au parte persoanele care decid sa faca o schimbare in viata lor si sa inlocuiasca tigarile normale cu tigari electronice ieftine este ca astfel vor reusi mult mai usor sa renunte la acest viciu decat daca ar continua cu obiceiurile de pana acum. De exemplu, utilizarea unei tigari electronice nu reprezinta un pericol in preajma copiilor, intrucat ingredientele care sunt folosite pentru aceasta sunt urmatoarele: nicotina, arome si glicerina vegetala/propilen glicol.

Dinti mai albi si mai frumosi

Un alt mare avantaj de care au parte cei care inlocuiesc tigara normala cu cea electronica este ca in timp vor avea dinti mai albi si mai frumosi. Este cunoscut faptul ca dintii se ingalbenesc mult mai repede din cauza tigarilor cu tutun, intrucat acestea contin gudron, care nu doar ca demineralizeaza dintii, ci totodata favorizeaza si aparitia cariilor. Alegand o tigara electronica, oamenii isi vor proteja dantura de foarte multe inconveniente, avand in vedere ca lichidul din aceasta contine doar nicotina si arome.

Petele si ridurile de pe ten – o amintire!

De cele mai multe ori, fumatorii au probleme cu tenul. Pe fata le apar pete si riduri de care este foarte dificil sa scape, indiferent de cate produse cosmetice ar folosi. Intrucat tigarile normale contin substante din cauza carora tenul se usuca si se pateaza, fumatorii arata mult mai in varsta decat sunt de fapt. Ideal este ca cei ce fumeaza sa renunte cat mai repede la tigara normala cand observa toate aceste semne si sa achizitioneze o tigara electronica la pret promotional. Astfel, tenul lor va redeveni frumos si fara pete sau riduri!

Mirosul de fum dispare datorita utilizarii unei tigari electronice!

Nu in ultimul rand, inlocuirea tigarilor normale cu cele electronice ajuta la imbunatatirea respiratiei, dar si la pastrarea unui miros placut al hainelor. In plus, cei care fumeaza tigari normale pot reprezenta un inconvenient pentru cei din jur, care nu au acest viciu. Astfel, relatiile sociale pot fi deterioritate. Cu ajutorul tigarilor electronice insa, oricine se poate bucura de o placere minora, fara a deranja pe nimeni!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top