Stiri

Cum se poate fuma in continuare in cluburi, cafenele si restaurante

Cum se poate fuma in continuare in cluburi, cafenele si restauranteFumat este impropriu spus, pentru ca de fapt se numeste vapat. Da, este vorba despre tigara electronica, care nu intra sub incidenta legii 15/2016 decat cu urmatoarele exceptii:
1-este interzisa in mijloacele de transport in comun (avion, autobuz, metrou, etc.)
2-este interzisa in locurile de joaca pentru copii.
Principiul de actiune al tigarii electronice este simplu-are o baterie de diferita amperaje, de la 350 mah pana la 2800 mah sau chiar mai mult, cu ajutorul careia este functioneaza un claromizor( atomizor, tank, etc.) in care se afla un lichid.
Acest lichid poate sa contina sau nu nicotina. Mai nou a fost dezvoltata o formula alternativa si sanatoasa a nicotinei, ce contine un aminoacid care la nivelul creierului are acelasi efect ca si nicotina, insa nu este daunatoare.

Fumul care se produce in tigara electronica sunt de fapt vapori de apa, de unde si denumirea de vapat. Acesti vapori sunt la fel de “periculosi” ca si vaporii degajati de un ceai sau de o supa.

Opinia publica este informata gresit despre utilizarea acestor dispozitive in localuri, insa daca regulile interne ale societatii nu interzic( si nu vad de ce ar face-o, pentru ca astfel isi pot pastra fericiti clientii fumatori) din punct de vedere legal tigara electronica se poate folosi peste tot (mai putin in cazul celor 2 exceptii).

Pentru mai multe informatii si consiliere cu privire la tigara electronica si la lichidele cu nicotina alternativa (Detab), va asteptam in Carrefour Felicia (la prima intrare) si in Palas Mall (langa Madison).

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top