Stiri

Ce trebuie sa stii despre tigara electronica? 10 lucruri interesante despre acest produs

De 15 ani de cand a aparut pe piata, tigara electronica a reusit sa castige aprecierea unui numar urias de fumatori. Astazi, milioane de oameni aleg sa inhaleze aburul tigarii electronice in locul fumului de tigara, iar motivele sunt cat se poate de convingatoare:

 • este o varianta mai sanatoasa;
 • este o solutie mai ieftina;
 • ofera mult mai multe optiuni in ceea ce priveste aromele.

Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii despre tigara electronica?

 1. Nu necesita aprindere. Practic, nu trebuie sa aprinzi un chibrit pentru a putea folosi tigara. Aceasta functioneaza cu ajutorul unei baterii si a unui lichid pentru tigara electronica iar mirosul neplacut sau fumul dispar complet.
 2. ” Fumul” eliminat de tigara electronica este, de fapt, aerosol. Este asemanator cu fumul generat de masinile de fum de la petreceri. Nu este absolut deloc periculos si contine arome cu miros placut care nu vor deranja pe absolut nimeni.
 3. Permite reglarea nivelului de nicotina. Tigara electronica iti permite sa iti alegi concentratia de nicotina, ceea ce ofera o flexibilitate uriasa. E-tigara te ajuta, in felul acesta, sa te lasi de fumat, mai ales daca iti doresti acest lucru si ai o doza suficient de mare de ambitie.

4.Tigara electronica este mai sanatoasa. Exista o multime de discutii care spun ca tigara electronica este la fel de nesanatoasa precum este cea din tutun. De fapt, riscurile pe care si le asuma un vaper sunt mult mai mici decat cele pe care si le asuma un fumator. In 15 ani, de la aparitia tigarii electronice, a fost un singur deces cauzat de acest produs, spre deosebire de milioanele de oameni care mor din cauza tutunului.

 1. Exista foarte multe variante de tigari electronice. Unul dintre avantajele uriase oferite de tigara electornica este flexibilitatea oferita. Practic, cei care aleg sa vapeze pot sa aleaga aromele, modul in care inhaleaza aburul sau o multime de alte particularitati care transforma vapatul intr-o activitate extrem de personalizata.

Daca vrei sa incepi sa vapezi este bine de stiut ca experienta de la inceput s-ar putea sa fie destul de dubioasa. Tocmai de aceea, incearca mai multe tipuri de tigari electronice si asigura-te ca o gasesti pe cea mai buna.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

 1. Alex Sandor

  September 9, 2019 at 10:48 pm

  Cele mai sigure tigari electronice si lichide sunt cele din Marea Britanie. Legea si controalele acolo sunt drastice. Gasiti chesatii foarte interesante pe PHE (Public heath England) si MHRE (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency). Sunt cateva site-uri care au foarte multe produse din UK ca http://www.vaps.ro , vapeart,ro, http://www.why-n0t-vape,ro etc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top