Sanatate

Descoperă avantajele implanturilor dentare și de ce sunt înlocuitorul perfect al dinților lipsă!

dinți ficși de la Dental Privilege

Unul dintre progresele din stomatologie este înlocuirea naturală a rădăcinilor dentare – implanturi dentare. După introducere, implantul fuzionează strâns cu osul maxilarului și creează astfel o bază perfectă pentru noul tău dinte. Implanturile dentare sunt o soluție unică care permite înlocuirea unui dinte, a mai multor dinți și înlocuirea totală a dinților în ambele maxilare.

Implanturile dentare, înlocuitorul perfect pentru dinți

Pierderea unuia sau mai multor dinți aduce de obicei o serie de probleme de sănătate conexe. Unele consecințe încep să se manifeste treptat, iar altele sunt evidente la prima vedere.

Îți poți pierde zâmbetul, aspectul natural și, prin urmare, nu îți mai place să râzi sau să vorbești în public. Îți lipsește confortul de a mânca, mutând abilitatea de a mesteca acolo unde ai întregul număr de dinți. Acest lucru duce la tensiunea musculară, iar poziția dinților în maxilar se schimbă treptat, deoarece dinții nu au suport general.

După pierderea dinților, volumul osului maxilarului scade, nervii sunt neprotejați și poate exista pierderea altor dinți, dureri inutile sau alte complicații. O altă consecință a lipsei dinților este deteriorarea pronunției.

Implanturi dentare atunci când lipsesc mai mulți dinți:

 • Examinarea inițială- medicul dentist îți va examina în mod cuprinzător dinții, inclusiv gingiile, și va efectua, de asemenea, o examinare a maxilarului superior și inferior folosind o raze X panoramice.
 • Introducerea implanturilor dentare- procedura se efectuează de obicei în timpul unei vizite. În același timp, este, de asemenea, posibilă plasarea unui pod temporar. Vei părăsi cabinetul dentar cu dinți ficși de la Dental Privilege pe care îi poți folosi pentru a mânca în mod normal.
 • Vindecare- Implanturile dentare au de obicei nevoie de una până la două luni pentru a se vindeca și a se integra în mod natural în maxilar. Timpul de vindecare al implanturilor este întotdeauna individual.
 • Implementarea unei proteze dentare permanente pentru lipsa dinților- un dentist va pune o proteză dentară permanentă pe implanturile dentare, care nu se distinge de dinții reali și îndeplinește, de asemenea, toate funcțiile.

Se poate întâmpla ca pacientul cu parodonțiul să aibă un os atât de rar sau să aibă oase atât de puține încât să nu fie posibilă introducerea unui implant în el. În acest caz, augmentarea intră în joc. Augmentarea este un înlocuitor pentru osul maxilarului, similar cu un implant ca înlocuitor dentar.

Avantajele implanturilor dentare – toate beneficiile dintr-o privire

 • Implanturile dentare sunt un înlocuitor permanent și natural pentru rădăcinile dentare
 • Procedura nu durează mult, poți mânca imediat și este aproape nedureroasă
 • Îți vei păstra aspectul tânăr
 • Zâmbetul tău pierdut se va întoarce
 • Salvezi dinții sănătoși, previi tensiunea musculară și alte complicații
 • Dinții sănătoși câștigă sprijin general și nu se mișcă în gură
 • Îți va îmbunătăți confortul, poți mânca toate alimentele preferate
Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top