Evenimente

Targul de nunti Ghidmariaj @ Sala Polivalenta 2010

ghid-mariaj-expoEvenimentul se adreseaza atât viitorilor miri cât si persoanelor implicate in organizarea unei nunti. Mirii si miresele anului 2010 au sansa de a vedea ultimele noutati in materie de articole si servicii pentru nunti, in cadrul celui mai fastuos eveniment de profil al anului 2010 din Iasi.
Rochii de mireasa, costume pentru miri, decoratiuni, invitatii de nunta, DJ, fotografi, cameramani si alte elemente importante in pregatirea unei nunti de vis, toate vor putea fi gasite in acelasi loc: Iasi, Sala Polivalenta, in perioada de 05 – 07 februarie 2010.
Pe durata desfasurarii evenimentului puteti beneficia de reduceri si promotii la multe dintre produsele si serviciile dedicate nuntii. De asemenea, tot in cadrul expozitiei se vor lansa colectii noi de invitatii de nunta si rochii de mireasa. Mai mult, firmele prezente va pot asigura consultanta gratuita privind ultimele tendinte in materie de nunti, iar din partea organizatorilor va fi pus la dispozitie catalogul expozitiei.
Targul de Nunti – Ghid Mariaj 2010 este un eveniment expozitional profesionist, un instrument eficient pentru promovarea celor mai noi tendinte in organizarea de nunti.

ghid-mariaj-expo

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top