Publicitate

Piata cadourilor de pe internetul romanesc

Pentru ca se apropie 1 – 8 Martie, zile cand fiecare dintre noi cauta sa aduca un strop de bucurie persoanelor dragi noua, am initiat o prospectarea a pietii privind oferta de flori si idei de cadouri, potrivite lunii Martisorului.
Rezultatul a scos in evident un fapt imbucurator si anume ca la comertul de taraba cu banalele buchete de flori invelite in hartie colorata, de cele mai multe ori in disonanta clara cu tipul si culorile florilor, a aparut o diversificare a ofertei specifice, si in alternativa comertului online.

Astfel mult mai practice, comenzile in magazinele online care comercializeaza flori si/sau cadouri cu personal specializat, au devenit un fapt cotidian in ziua de astazi. Posibilitatea de a comanda si a platii online cu livrarea buchetului de flori direct la adresa dorita, face ca acest gen de florarii prezente pe web sa fie din ce in ce mai accesate de clienti.
Cateva click-uri, asezat comod la birou sau de acasa, pot face o surpriza placuta cuiva, fara a fi nevoit sa te deplasezi printre tarabele cu flori sau cautand prin magazine cadoul potrivit. Atat buchetul cat si cadoul, destinatarul le poate primii intr-o jumatate de ora sau cateva ore in functie de magazinul online vizitat.

Desigur ca si aici pot exista diverse incoveniente, ca atunci cand buchetul de flori livrat printr-un serviciu de curierat sa ajunga turtit intr-o cutie de carton si numai bun de aruncat la cos, sau cand buchetul sa aiba cu totul alta culoare sau design decat cel pe care l-ai comandat si sa nu ai cum sa te duci la magazinul respectiv si sa reclami acest lucru,pentru ca e doar o adresa virtuala.

Insa si acest aspect, cu un minim de informare si atentie poate fi depasit.Magazine online apartinand unor florarii cu sedii reale, cu personal specializat, sunt o prezenta activa in piata de profil din Iasi si din tara in general. Fiecare dintre ele ofera livrarea produselor sale direct la adresa indicata,conta-cost sau chiar gratuit in unele cazuri, dar ce e mai important, oferind produse ca aranjamente florale, buchete de flori,cadouri si servicii de calitate la preturi foarte bune.

La final putem concluziona ca si pe acest segment de nisa, flori si cadouri, exista varianta comertului online din ce in ce mai bine reprezentata si la noi in Iasi de florarii cu personal specializat, varianta care ne ofera pe langa confortul si eficienta cumparaturilor online si certitudinea ca bucuria provocata de gestul nostru de a darui, nu este umbrita de Kitsch-ul buchetului sau cadoului daruit.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

 1. flori

  February 22, 2011 at 3:43 pm

  Dar ce este mai frumos sa-ti trimita cineva flori in secret, sa sune curierul la usa si sa ti se invarta capul de fericire!?

 2. flori pentru mama

  February 22, 2011 at 3:49 pm

  De 8 Martie alege flori potrivite pentru mama si iubita ta, in asa fel incat sa nu le jignesti trimitandu-le flori cu mesaje nepotrivite. Afla pe http://www.comandaflorionline.weebly.com cum sa alegi buchetele de flori.

 3. Flora Lux

  March 1, 2011 at 2:22 pm

  Flori si Cadouri cu Livrare Gratuita in Iasi de la Flora Lux !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top