Turism

CASA MAGICA – o propunere pentru o vacanta reusita

CASA MAGICA - o propunere pentru o vacanta reusitaPerioada de relaxare de care avem nevoie după un an de muncă sau timpul petrecut cu familia în vacanţă sunt necesare. Văzută de mulţi, poate, ca o cheltuială opţională, vacanţa este momentul din an cel mai aşteptat de majoritatea oamenilor. Rolul fiecarei unitatide turism este să ofere servicii personalizate pentru toate bugetele, pentru ca fiecare să îşi poată permite să meargă în concediu cel puţin o dată pe an.

Ne bucura faptul că în astfel de momente de criză oamenii se întorc cu încredere spre superba statiune Busteni situata in inima muntelui si la mijlocul tuturor drumurilor,pentru a alege cea mai bună si mai frumoasa variantă pentru ei.
Noi căutăm cele mai bune soluţii pentru clienţii noştri şi încercăm mereu să venim cu pachete de servicii inedite si convenabile.

Casa Magica ofera cazare Busteni cu doua mese pe zi la 50 lei de persoana,una dintre cele mai agreate oferte,deoarece oaspetele scapa de grija meselor principale,fara a fi nevoit sa aleaga un meniu limitat,avand la dispozitie tot meniul restaurantului si are libertatea de a alege orice ora pentru masa,astfel incat poate alcatui singur programul zilei,indiferent daca opteaza pentru excursii in aer liber sau odihna.Pentru cazare,turistul are la dispozitie camere calduroase si confortabile,fiecare avand o baie utilata cu tot ce este necesar si un balcon propriu unde sa poata savura cafeaua de dimineata sau sa admire frumusetea padurii.

Pentru a fi cât mai aproape de clienţi, să le înţelegem cât mai bine nevoile şi să venim cu oferte adaptate nevoilor lor în continuă schimbare am realizat ca relaţia cu unitatea noastra de turism şi serviciile de calitate sunt cele mai importante criterii în momentul alegerii pachetului de servicii pentru vacanţă.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top