Stiri

Tara Fagarasului prin Pensiunea TEMPLARS INN ***

TEMPLARS INN *** pensiuneToţi am fost şi poate înca mai suntem fascinaţi de istoria şi legendele cavalerilor si prinţeselor. Onoarea și curajul din vremurile de demult au rămas captive în timp. Timpul nu trece! Noi trecem prin timp, mistercul și magia încă mai pot fi simțite dacă știi unde să le cauti.
Când ajungi în Ţara Fagarasului, deschide bine ochii şi priveşte în jur. Poate cele mai frumoase privelişti din ţară ţi se deschid înainte. De la văile ce-şi întind covorul proaspăt al ierbii, uneori între versanţii munţilor semeţi ca niste urieşi de poveste, alteori între dealuri cu coame blânde şi moi, până la lacurile liniştite şi râurile frumos cântătoare pe care satele se aşează perechi-perechi – unul în susul, altul în josul apei – şi chiar mai departe, până la şesul cel larg unde privirea se odihneşte în câte trei-patru rânduri de sate adunate laolaltă ca nişte bătrâni ce stau la sfat, peste tot în aceste locuri ai să-ţi tot spui că nimic nu poate fi mai frumos.

Munții sunt cea mai iubită cetate, iar natura ocrotește binevoitoare pe oricine se adăpostește în sânul ei. Chiar dacă timpul nu este niciodată suficient, o escapadă este întotdeauna binevenită. Ajuns aici ai să uiţi că ai aflat despre ţinuturile acestea stând la un birou pe fereastra căruia se întrevede pădurea de beton din jur. Ai să inspiri aerul proaspăt al Ţării Cerurilor Deschise şi ai să cunoşti viaţa adevărată a celor de la sate.

photo02

La Pensiunea Templars Inn simţi că timpul stă în loc. Aici contrastele se atrag și lucrează împreună pentru o vacanță binemeritată. E o graniță fină între confortul camerei și sălbăticia care se întinde dinaintea ochilor. Munții Făgăraș veghează somnul călătorului. Cetățile din împrejurimile pensiunii transferă gloria cavalerilor de altădată asupra turistului curios.

Pensiunea Templars Inn este îmbinarea perfectă între natură și civilizație și este locul potrivit pentru a petrecere timpul cu prietenii, cu familia sau pentru întâlniri de afaceri reușite. Dotările pensiunii permit organizarea de evenimente private și business reușite. Chiar și necuvântătoarele au un loc rezervat aici, iar atenția gazdei este mereu îndreptată către oaspetii sai.

photo06

Orăşeni ca şi tine, am văzut toate minunile Ţării Făgăraşului cu aceiaşi ochii miraţi pe care-i vei avea şi tu. Când vei ajunge acolo…

photo03

Capacitate Pensiune: 8 camere duble (6 matrimoniale si 2 twin) cu balcon si toaleta proprie.

Facilitati: TV satelit, Internet WIFI, Bar – karaoke, Restaurant, Piscina incalzita, Teren sport, Sala conferinte, Loc de joaca copii, Jocuri de societate, Acces permis cu animale de companie.

Află mai multe despre Templars Inn la www.templarsinn.ro. Descoperă și tu magia locului!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top