Stiri

Nu uita să te joci. Aceste jocuri de societate îți vor face ziua mai buna

Ești părinte, iar cumpărăturile pentru cel mic sunt mereu o provocare? Trebuie să „răscolești” magazinele pentru a-i achiziționa acestuia hăinuțele la care visezi și care îi sunt și acestuia pe plac? Îți pierzi răbdarea în momentul în care nu găsești mărimile potrivite, iar copilul te imploră să îi cumperi mai bine o jucărie nouă, în locul pantofilor?

Căutarea a luat sfârșit, pentru că în cadrul magazinului online golds.24 găsești toate produsele de care cel mic are nevoie: de la tricouri, pantaloni, paltoane, jachete, pijamale, încălțăminte, topuri, rochii, seturi, la accesorii precum umbrele, pelerine, prosoape moi sau lenjerii de pat cu tematică hazlie care să îl îmbie pe mezin spre un somn odihnitor, dar și…. da, ați ghicit, jocuri și jucării! Astfel, în momentul shoppingului online, copilul tău poate să își aleagă, dintr-o listă lungă de jucării distractive, dar și educative în același timp, ceea ce îi place. Un copil fericit, egal părinte fericit, iar pe golds24.ro utilul cu plăcutul se îmbină în cel mai armonios mod.

Început în 2016 ca un business mic, de familie, care vindea produse de lenjerie intimă pentru femei și papioane pentru bărbați, golds24.ro a devenit treptat un univers online dedicat copiilor și familiei, locul în care găsești atât îmbrăcăminte pentru cei mici, jocuri, jucării, produse esențiale pentru un party ca la carte, dar și produse gomflabile care transformă orice casă sau grădină într-un veritabil parc de distracții.

Magazinul online comercializează textile și acesorii cu temă Disney, cu licență, astfel că părinții pot avea încredere în calitatea produselor furnizate. Proprietarii magazinului online au, la rândul lor, o fetiță, fiica acestora fiind cea care i-a inspirat să își extindă business-ul și în această direcție.

Difuzoare de aromă și uleiuri esențiale

Pe lângă zâmbetele aduse pe fața celor mici cu fiecare achiziție, fie că este vorba despre ținute cu cele mai îndrăgite personaje Disney sau despre puzze-luri care îi provoacă zi de zi, golds24.ro are grijă și de mediul ambiental al fiecărei case cu ajutorul difuzoarelor de aromă pe care le promovează, dar și a uleiurilor esențiale care folosite în combinație cu difuzorul potrivit, sunt pachetul perfect pentru un mediu familial ideal, dar nu numai.

Difuzoarele de aromă sunt disponibile în trei dimensiuni: 200 ml, 300 ml și 400 ml, acoperind astfel nevoile fiecărei case sau birou unde sunt amplasate.

Difuzoarele de aromă comercializate au un design inovativ, oferind un plus de eleganță oricărei încăperi în care sunt amplasate. Un difuzor de arome este soluția ideală pentru un aer curat, proaspăt, care asigură un mediu sănătos. Acesta menține umiditatea din încăpere la cote optime, datorită modului de acțiune. În plus, un astfel de dispozitiv este aliatul familiei împotriva virusurilor și a bacteriilor care se găsesc în micro suspensiile din încăpere, luptând cu acestea.

Suplimente nutritive

Magazinul online nu are grijă doar de aerul pe care îl respirăm, ci și de sănătatea întregii familii, oferind pe lângă beneficiile emoționale care vin odată cu achiziționarea produselor sau a jocurilor favorite și beneficii pentru minte și suflet, oferind o serie de suplimente nutritive destinate sistemului respirator, nervos, digestiv, circulator, urinar, endocrin etc.

Pentru achiziții mai mari de 250 de lei, transportul este gratuit.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top